TSD

De groene professional vindt een deskundige automatiseringspartner in TSD


Als er steeds meer van je gevraagd wordt en tijd en kennis steeds schaarser worden, dan kan automatisering uitkomst bieden.
TSD biedt automatiseringsoplossingen die passen bij de groene praktijk, waarbij moderne technologie gecombineerd wordt met de specifieke kennis van de uitdagingen in de groene branche.

Wij richten ons op ICT-oplossingen die staan voor efficiëntie, tijdwinst en het ontzorgen van de groene professional.

Voor de boomkwekerijbranche bieden wij de WinTree® bedrijfssoftware. Deze software wordt al tientallen jaren gewaardeerd door honderden (boom)kwekerijen/handelsbedrijven, in binnen- en buitenland. WinTree® CONNECT bevat al die elementen die van belang zijn voor een voorraad- en verkoopadministratie binnen boomkwekerijproductie en – handelsbedrijven. De software is afgestemd op de verschillende type bedrijven in de sector en daardoor verkrijgbaar in 6 verschillende pakketvormen. Samen met een specialist van TSD wordt het passende pakket gekozen, dat onder begeleiding wordt ingericht.

Met WinTree® CONNECT ben je verzekerd van een uitstekende verbinding van de software met alle bedrijfsprocessen; binnen en buiten!

De WinTree® App is het verlengstuk van WinTree® op een smartphone en dé nieuwe manier van werken in de boomkwekerij.  Alle contactgegevens van relaties zijn beschikbaar en er is te allen tijde inzicht in de actuele voorraad. Het maken van plantfoto’s of partij foto’s is met één druk op de knop te realiseren en te delen met relaties. Het verzamelen en laden van orders wordt nog overzichtelijker doordat kantoor – en loods medewerkers volledig op de hoogte zijn van de vorderingen van het werk en makkelijk met elkaar kunnen communiceren via berichten in de App. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden

Daarnaast biedt TSD met TreeCommerce® Messenger een centrale plek voor het beheren, versturen en ontvangen van actueel aanbod met foto’s. Een digitale snelweg voor boomkwekerijproducten.
Met de TreeCommerce® Messenger handelscommunicatie wordt het beheren en versturen van actueel aanbod nog makkelijker. Door een naadloze integratie van de systemen is handmatige invoer overbodig en is alles centraal geregeld. Daarnaast zorgt de directe toegang tot het digitale handelsplatform ervoor dat je direct in verbinding staat met klant en leverancier.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via 038-8505050, info@tsd.nl of neem een kijkje op onze website (www.tsd.nl).