Peter Morrenhof wordt het nieuwe bestuurslid van Studieclub I-grow

Studieclub I-grow, een studieclub voor jonge werkgevers en werknemers in de groene sector, heeft aangekondigd dat Peter Morrenhof van Delphy toetreedt als nieuw bestuurslid. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise zal Morrenhof een waardevolle aanvulling zijn op het bestuur van de studieclub.


Peter is werkzaam bij Delphy, een toonaangevende adviesorganisatie voor de agrarische sector. Door zijn jarenlange ervaring opgedaan in de verschillende sectoren heeft hij zich gespecialiseerd in verschillende teelten en teelttechnieken. Zijn brede kennis en passie voor duurzame boomkwekerij maken hem een waardevolle aanwinst voor Studieclub I-grow.


Studieclub I-grow is een platform dat professionals uit de sector samenbrengt om kennis te delen, te leren van elkaars ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen in de sector te bespreken. Het bestuur speelt een cruciale rol in het leiden van de studieclub en het organiseren van evenementen, lezingen en bijeenkomsten voor de leden.


Met de komst van Peter Morrenhof als bestuurslid kan Studieclub I-grow profiteren van zijn expertise op het gebied van teeltadvies, duurzaamheid en innovatie in de boomkwekerij. Peter Morrenhof zal een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het programma en zal bijdragen aan het versterken van het netwerk van Studieclub I-grow.
“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het bestuur van Studieclub I-grow”, aldus Peter Morrenhof. “Het delen van kennis en ervaring is essentieel voor de vooruitgang van de boomkwekerijsector. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de missie van Studieclub I-grow en samen te werken met andere professionals om de boomkwekerij verder te ontwikkelen.”


Met de toetreding van Peter Morrenhof tot het bestuur kan Studieclub I-grow verder bouwen aan haar reputatie als studieclub in de boomkwekerijsector. Het bestuur kijkt uit naar de frisse ideeën en de expertise die Peter Morrenhof met zich meebrengt.