Excursie Floriade

Beste leden en sponsoren,

Van 14 april t/m 9 oktober 2022 wordt in Almere de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 georganiseerd. Een prachtig park waar volgend jaar meer dan 2 miljoen bezoekers kunnen genieten van geur en kleur van bomen en planten, groenten en fruit. Meer info op www.floriade.com

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de basisbeplanting, de paviljoens, inzendingen en bomenarboretum, dus leuk om een kijkje te nemen bij de opbouw van het park.

Wij nodigen jullie daarom uit op donderdag 23 september voor een sneak preview, inclusief een tocht met de kabelbaan over het park.

Het programma is als volgt:

15.15 uur verzamelen we op het parkeerterrein, Lesplaats, 1324 ZK Almere. Hierna wandelen wij plm 10 minuten naar het Preview Center, waar we worden ontvangen door Jaap Smit, dendroloog, organisator Arboretum en aanspreekpunt van het groenteam Floriade.

Jaap geeft een toelichting op het Floriade 2022 thema, Growing Green Cities.

We maken een tocht met de kabelbaan over het park en wandelen langs de diverse boomkwekerijinzendingen terug naar het previewcenter voor soep en broodjes.

Rond 19.00 uur sluiten we de excursie af.

In verband met de rondleiding en tocht met de kabelbaan verzoeken wij je een mondkapje mee te nemen en (veiligheids) laarzen.

Om de tickets voor de kabelbaan te reserveren en de catering te verzorgen verzoeken wij je om voor a.s. dinsdag 14 september via info@vanderlouw.info op te geven of je wel of niet aanwezig kan zijn en met hoeveel personen.

Het is een unieke kans om het terrein alvast te bezoeken dus mis dit niet.