Nieuwe sponsoren bij Studieclub i Grow

Met ingang van dit jaar mogen wij weer drie nieuwe sponsoren welkom heten bij onze studieclub i Grow.

Met deze sponsoren krijgt de studieclub ook weer een nieuwe impuls. Met het Zone College en Talentboom verwachten we zeker nieuwe leden, waaronder zeker de jonge ondernemers en medewerkers bij onze club te krijgen en met WPA – Robertus Vast & Zeker is ook een toeleverancier weer vertegenwoordigd..

Wie is wie?

Zone College Er is steeds meer aandacht voor gezond leven, veilig voedsel, duurzaamheid, natuur en een groene leefomgeving. Dat vraagt om goed opgeleide mensen en nieuwe kennis. Als onderwijsorganisatie dragen wij bij aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. We zoeken daarbij voortdurend afstemming tussen de behoeften op de arbeidsmarkt en die van onze studenten. Met zorg en aandacht bieden we onze leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral ook samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid.

Talentboom is hét loket waar kwekers en handelaren terecht kunnen voor informatie over leren en ontwikkelen. Investeren in goed gekwalificeerde medewerkers zorgt voor een betere gezondheid, meer werktevredenheid en meer betrokkenheid bij het bedrijf.

WPA-Robertus zeker & vast is als toeleverancier voor de akkerbouw, veehouderij, bloembollen, boomkwekerij, loonwerkers, hoveniers, retail, gemeentes en cultuurtechnische bedrijven actief vanuit vijf vestigingen in noord, oost en midden Nederland.

Het productenpakket bestaat uit: gewasbeschermingsmiddelen, zaaigranen, plastics, wikkelfolie, meststoffen, maïszaden, graszaden, toevoegmiddelen en pootaardappelen.
Door de persoonlijke, deskundige advisering en een snelle uitlevering streven wij samen met u als klant, naar het hoogste resultaat.