Thema avond over ontwikkeling Varb en Wintree

Het was een interessante duo presentatie van Linda Hoogendoorn, directeur Varb en Gert Koster van TSD, waarbij beiden ingingen op uiteraard hun eigen mogelijkheden in de softwarepakketten, maar ook in de koppeling tussen de pakketten. Het is juist deze koppeling die het voor het vak mogelijk maakt om administratie en vraag een aanbod met elkaar te verbinden.

Zij namen ons mee in de ontwikkeling van het sneller en efficiënter verhandelen van boomkwekerijproducten. Ook als boomkweker kun je voordeel doen met technologische ontwikkelingen zoals app’s en api’s.

                      

Tijdens de avond werden ook diverse tips en trucs gegeven die toch handig zijn om te weten. Zo gingen we nader in op het doorzetten van fotomateriaal, een product extra in de promotie zetten, maar ook de mogelijkheid om te kijken hoe de collega boomkweker zijn voorraad aangeeft. Dit kan inzicht geven in je eigen bedrijfsvoering.

Aan het eind van de avond stonden we nog even stil bij het afscheid van Lennard Bosschenbroek. Lennard stond aan de wieg van de studieclub i Grow, maar gaat de groep verlaten. Hij heeft een nieuwe baan in de keuken- en sanitaire branche en wij wensen hem hier veel succes. Ook Gert Rozendaal heeft, na vele jaren actief te zijn geweest als bestuurslid aangegeven wel lid te willen blijven maar niet meer in de werkgroep. Dank aan beide heren voor hun enthousiasme, inzet en tijd die zij aan de club hebben gegeven.