Seizoen gestart met bezoek boomkwekerij/tuincentrum Westerkwartier

 

Op donderdag 19 september zijn we het studieclub seizoen gestart met een bedrijfsbezoek bij ons lid Marcel Roffel van Boomkwekerij Westerkwartier in Niebert.

Marcel runt samen met zijn broer een boomkwekerij, tuincentrum en hoveniersbedrijf. . Sinds enige tijd zijn zij ook actief op het Internet met een eigen webshop. Het  bedrijf dat de webshop etc. in beheer heeft en gemaakt heeft is deze middag ook aanwezig om hier wat meer over te vertellen en natuurlijk staat een rondleiding over het bedrijf op het programma.


Tijdens de rondleiding vond er een open discussie plaats over teelt, handel, mechanisatie en innovatie. Na een heerlijke maaltijd, bereid door de moeder en vrouw van Marcel was het de beurt aan Joram van Doorn van  Site Online. Hij nam ons mee in de digitale wereld van website, zoekmachines etc. en ook hier ontstond een levendige discussie.

Rond 21.00 uur werd de avond afgesloten en kijken we terug op een mooie opening van het winterseizoen