Een kijkje achter de schermen bij Osmocote

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, schoenen, lucht en buitenOp 27 juni zijn we met een  groep boomkwekers Midden- en Noord Nederland van de studieclub i-Grow op bezoek geweest bij proeflocatie van ICL-Group (Osmocote) bij Boomkwekerij Hoogenraad in Ederveen. Op deze locatie liggen vele proeven van diverse gewassen.Er worden nieuwe ontwikkelingen getest en hier wordt de performance van onze Osmocote-meststoffen ieder jaar weer onder de loep. Deze locatie is een van vele proeflocaties die zij hebben over heel Europa verspreid. Tijdens de rondleiding kregen we uitleg over de proeven en in september kunnen er eindresultaten worden getoond. Aansluitend bespraken we ervaringen en actualiteiten. en sloten we de middag af met een diner.

Het was een interessante en inspirerende middag met dank aan Eric Brachter en Mark van Dulmen