Bedrijfsexcursie met BBQ

IMG_6459 IMG_6472

Op 30 juni hebben we met de studieclub i Grow diverse bedrijfsbezoeken gebracht aan de omgeving Apeldoorn.

We startten het programma met een bezoek aan de Intratuin Apeldoorn, waar wij werden ontvangen met koffie en appeltaart. Na een korte bedrijfstoelichting door Bjorn van Eeteren maakten we een rondje door het Tuincentrum. Goed te zien was al een beetje de nieuwe formule van Intratuin waarbij zij meer inspelen op beleving en vele artikelen ook door elkaar plaatsen.

Na Intratuin was het de beurt aan MTS Polman, kweker van perkgoed in Teuge. Ook hier kregen we een hele vakkundige rondleiding en hoorden we alles over perkgoed en de handel hierin. Deze handel verschilt toch wel behoorlijk van de handel in boomkwekerijproducten, hetgeen juist dit bezoek zo interessant maakte.

Daarna een bezoek aan boomkwekerij Haarman, lid van de studieclub i Grow. Samen met Marjon en zijn medewerkers runt Raymond een prachtig bedrijf in uitgangsmateriaal. Ook hier een vakkundige rondleiding met voor alle partijen genoeg tijd om informatie uit te wisselen. Tussendoor stond er een heerlijke BBQ klaar.

Rond 21.30 uur werd de dag afgesloten en kijken we terug op een mooi afsluiting van ons seizoen.

In oktober startten we weer met de winter thema avonden.

Ben je geinteresseerd in de activiteiten van de Studieclub I Grow? Neem dan contact op met Helma van der Louw. tel. 06-28454955 of mail info@vanderlouw.info